Helyi közélet

2022.03.23. 10:37

Járdák felújításához kérhetnek építőanyagot

Munkatársunktól

Az önkormányzat a hagyományokhoz híven ismét járdaépítési, felújítási pályázatot hirdetett. A jelentkezők számára az önkormányzat biztosítja a munkálatokhoz szükséges építőanyagot, homokot, kavicsot és cementet, amennyiben az ingatlantulajdonosok vállalják, hogy saját ingatlanuk előtt a meglévő járdát felbontják, a törmeléket elszállítják és az új járdát megépítik. 
 

 

Előnyben részesülnek azok, akik egy-egy utcában összefogva nagyobb járdaszakasz megépítését együtt, azonos idő­­ben vállalják. A pályázathoz az önkormányzat honlapjáról, a www.hodmezovasarhely.hu oldalról lehet letölteni az adatlapot, amelyet kérni lehet a polgármesteri hivatal portáján vagy az ügyfélszolgálati irodán is, ami ugyanitt nyújtható be május 31-ig. 
 

 

A pályázat nyertesinek no­vember 30-áig kell a járdát felújítaniuk. A pályázat kizárólag járdára vonatkozik, kapubejáró építésére nem. Az anyagfelhasználást a városüzemeltetési csoport és a közterület-felügyelet munkatársai ellenőrzik. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában