Készített fotókat? Küldje be nekünk!

2022.03.25. 11:11

Virágzik a Széchenyi téren a magnólia – Fotók

Szeged ikonikus növénye, a magnólia virágozni kezdett, és már voltak, akik fényképezkedtek is a Széchenyi téren. Ha készített képeket bármelyik magnóliával, küldje el nekünk, és mi galériát készítünk belőle!

delmagyar.hu

Fotó: Tóth Zoltán

Szegeden már-már hagyománnyá vált, hogy ha tavasszal kimegyünk a Széchenyi térre, és éppen virágzik a magnólia, mindenképpen készítünk vele egy szelfit, vagy családunkat, szeretteinket lefényképezzük a gyönyörű virágtengerrel a háttérben. 

 

Ha készített fényképeket a magnóliákkal, vagy azokról, akkor azt küldje el nekünk EZEN A LINKEN.

Szegeden a nagy árvíz után telepítettek liliomfákat először, de ezek közül volt, ami a huszadik század elején kipusztult, mert arrébb költöztették. Azután újakat telepítettek, amikkel mind a mai napig találkozunk. Legutóbb a Móra park felújítása során telepítettek egy fiatal magnóliát, amiben utódaink ugyanúgy gyönyörködnek majd, mint mi a Széchenyi tér növényeiben. Ha bővebben szeretne olvasni a szegedi magnóliákról, akkor kattintson ERRE A LINKRE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában