Szegedi hírek

2022.05.19. 18:19

A Fidesz is Szeged Napját ünnepli

Boldog ünneplést és sikeres hétköznapokat kívánnak a szegedieknek a Fidesz–KDNP szegedi képviselői Szeged napja alkalmából – olvasható a két párt közös közleményében, amit csütörtökön juttattak el a Délmagyarországhoz.

Munkatársunktól

Fotó: Sandor Judit

Emlékeztetnek rá, hogy ezen a hétvégén Szeged napját ünneplik a város lakói. Hozzátették, hogy a koronavírus-járvány után most van lehetőség ünnepelni, ráadásul a Szegednek jutó fejlesztési források fényében ok is van erre.

Felhívták a figyelmet arra, hogy az elmúlt száz évben nem érkezett annyi kormányzati támogatás a városba, mint az elmúlt időszakban.

A szegedi klinikaépítések és -felújítások, a világszínvonalú sportfejlesztések, a kulturális és turisztikai beruházások, a közösségi közlekedés fejlesztése mind-mind az Orbán-kormány döntése nyomán, döntő mértékben állami forrásból valósultak meg és folytatódnak a következő években. De a kormány támogatásával sikerült több száz munkahelyet létrehozni és több ezret megőrizni városunkban – írják.

A Fidesz és a KDNP szerint ezt a munkát is folytatni kell. A pártok szegedi képviselői korábban is kérték és kérni is fogják a kormány támogatását a városnak. Azt pedig ígérik, hogy ahogyan eddig, ezután is megszavazzák az Országgyűlésben és a szegedi közgyűlésben a város fejlődése érdekében szükséges javaslatokat, érkezzenek azok bármely politikai oldalról.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában