Sándorfalva

2022.05.20. 15:08

Tánc, zsonglőr és buborékparti is volt a bölcsis gyereknapon – Galéria

Közel 200 fős bulit tartottak pénteken a sándorfalvi bölcsődében, ahol a gyermeknapot ünnepelték.

T. K.

Közel 200-an vettek részt a sándorfalvi bölcsőde gyermeknapján. Fotó: Kuklis István

Fotó: Kuklis István

Az ősszel átadott, vadonatúj épület játékokkal felszerelt udvarára reggeltől várták a 84 sándorfalvi bölcsist, illetve testvéreiket, szüleiket. Az ingyenes programon volt ugrálóvár, arcfestés, 45 percenként buborékparti, de Táncolj babám foglalkozás, és lufihajtogatásban otthonosan mozgó zsonglőr is szórakoztatta a fiatalokat. A bejárat előtt pedig egy tűzoltó és egy rendőrautó állt, melyekbe bárki beülhetett, a bátrabbak nyomkodhatták a szirénákat is. Hogy senki ne maradjon éhes, arról néhány vállalkozó szellemű apuka gondoskodott, akik négy bográcsban főzték ebédre a paprikás krumplit.

 

Megyesi Anett intézményvezető elmondta, hatalmas összefogással tudott megvalósulni a rendezvény, melyet annak ellenére, hogy igazán látványos és programdús lett, a felajánlásoknak köszönhetően rendkívül kis költségvetésből tudtak összerakni. A programot tombola zárta, melyen strandbelépőt, tortát, fagyikupont is lehetett nyerni. A fődíj egy családi fotózás volt, de egy ennél izgalmasabb "tombolatárgyat" is láttunk: valaki két élő papagájjal térhetett haza a rendezvényről. Az biztos, hogy a nyertes gyerek ennek nagyon örült, hogy szülei mit szóltak szerencséjükhöz, arról nincs információnk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában