Csongrád

2022.06.03. 21:12

A pedagógusokat ünnepelték

Munkatársunktól

Fotó: Majzik Attila

Két év után újra nyár elején köszöntötték a pedagógusokat a Művelődési Központ Magyar Király dísztermében. Az ünnepségen Bedő Tamás polgármester köszönte meg a pedagógusok és az oktatásban dolgozók munkáját a város nevében. Kiemelte, azért is nehéz ez a hivatás, mert csak sokára látszik meg a befektetett munka eredménye. Hozzátette, a város felújítja az óvodák játszóudvarait, a bokrosi iskolát és a Bársony István technikum lőterét, ezzel is segítve a munkájukat.

A polgármester 18 iskolai dolgozónak adott át dicséretet, idén Kapás-Dönczi Izabella, Maléth Edit, Rekettyésné Győri Regina, Hajdú Anett és Tikvicki-Dányi Barbara óvodapedagógusok, Góg József művésztanár, Ujszászi Dániel tanár, Mogyorósiné Kelemen Nóra gyógypedagógiai asszisztens, Forgó Éva és Szepesiné Pálfi Erika tanítónők, Kisvárdainé Pusztai Ágnes, Tyukász Katalin és Forgóné Hajdu Erika tanárnők, Antal Mónika zenetanár, Szabó-Lipták Boglárka gyógypedagógus, gyógytornász, Mészáros-Rózsa Angéla mérnöktanár, Németh Károly gyógypedagógus és Lakatos Béláné konyhai dolgozó vehette át az elismerést.

A Pedagógiai Díjat idén három pedagógusnak ítélték oda. A díjat Dr. Némedi Lászlóné, a Bercsényi utcai óvoda óvónője, Varga D. Gabriella, a Csongrád-Csanád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Csongrádi Tagintézményének igazgatója és Asztalos Zoltán, a Alföldi ASzC Bársony István Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium igazgatója vehette át.

Az ünnepséget a Széchényi utcai Gézengúz Óvoda Néptánc csoportjának műsora, valamint Sováczki Dominik, a Bársony István Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulója és a Bercsényi utcai Kincskereső Óvoda óvodása, Simon Dóra előadása tette teljessé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában