Folyamatosan fejlődik a Bordány Hostel

2022.06.30. 14:34

Konyhát és csomagmegőrzőt alakítanak ki

Munkatársunktól

Munkatársunktól

Egy kormányrendelet írja elő a mostani fejlesztést. Fotó: Török János

Folyamatos a fejlesztés a Bordány Hostelben, ahol még zajlik a pályázati forrásból megvalósuló rekonstrukció, de időközben az új minősítésnek megfelelően egy teakonyha és egy csomagmegőrző kialakítására is szükség lett. Jelenleg a korábban irodaként funkcionáló helyiség átalakítása zajlik, oda kerül majd be a konyha, amelyet a szállóvendégek használhatnak. 

A szálláshelyek átminősítéséről szóló kormányrendeletnek megfelelően egy csomagmegőrző, értéktároló helyiség kialakítása is kötelező. Ez a lépcsőházban, a lépcső melletti, lépcső alatti területen fér már csak el. Praktikusság szempontjából talán ez lesz a legideálisabb, hiszen a csomagokat, bőröndöket így nem kell messzire cipelni. A beruházást a közösségi szálláshelyet működtető alapítvány saját forrásból valósítja meg. 

A hostel fejlesztése néhány hónapja kezdődött. Már felkerültek a napelemek a tetőre, és kifestették a szobákat, amelyek színe megváltozott. Az arculatváltást követően a logó rózsaszín lett a korábbi zöld helyett, a szobákban pedig ezentúl a szürke lesz az uralkodó szín, a kiegészítők fehér és fekete színűek. A fejlesztés része az elektromos csatlakozás bővítése. A bekötővezeték cseréjével az épületben működő étterem és szálláshely külön-külön mérőórát kapott. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában