Drágulás

2022.07.18. 14:00

Kedvezőbb lehet a piaci ár az Anna fürdőénél

delmagyar.hu

Fotó: Török János

A múlt héten írtuk meg, hogy van egy csoport, akik tizenöt éve szinte minden nap elmentek a szegedi Anna-fürdőbe, ahol vízi tornát tartottak. Akkor azt mondták ennek vége, mert már nem tudják megfizetni az amúgy nem túl nívós szolgáltatást. Szerencsére a helyzetük megoldódott, de ez nem az Anna-fürdő vezetőjén, vagy a szegedi városvezetésen múlott. A csoportot a Napfényfürdő Aquapolis fogadta be. 

Miután megkeresték a magáncéget, ott szóba álltak velük, meghallgatták őket, és előálltak egy kedvező ajánlattal. 

Mátyus Ditta, a Napfényfürdő marketingvezetője lapunknak azt is elmondta, hogy van több – ugyan nem egyedi – de kifejezetten kedvezményes bérletük is. Ilyen az őszi időszakra szóló korlátlan hétköznapi kedvezményes nyugdíjas és mozgáskorlátozott bérlet, ami 17 ezer forintba kerül. 

A városi tulajdonú fürdőben közben megszűnt a kedvezményes délutános jegy, amelyet 17 órától 18.45-ig lehetett kihasználni, illetve az ára 1000 forintról 2800-ra, a nyugdíjas jegy pedig 750 forintról 2250-re emelkedett.

A nyugdíjas Halmos Lászlóné pedig levelében azt írta, hogy szerinte embertelen intézkedés történt, mert semmit sem vettek figyelembe, akik kitalálták ezt a durva áremelést. Azt viszont lehetetlenné tették, hogy az egészségükre figyelő, egészségügyi szolgáltatást nem igénylő idősek fürdőbe járjanak.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában