Bordány

2022.07.21. 08:20

Nincs szabad ágy a hostelben

Munkatársunktól

Folyamatosak a fejlesztések a Bordány Hostelben, ahol már nincs szabad hely az augusztus 13-i hétvégén Ruzsa Magdi bordányi koncertje miatt. Archív Fotó: Frank Yvette

Amióta Ruzsa Magdi is megosztotta bordányi koncertjének helyét és időpontját megsokszorozódott a jegyvásárlások száma, az ország minden részéről érkeznek majd vendégek a településre. A népszerű énekes Papírsárkány turnéja részeként lép színpadra Bordányban. 

A koncert augusztus 13-án, szombaton 21 órakor kezdődik a Bordányi Focipályán.

A Bordány Hostel közzétette a honlapján, hogy már nincs szabad ágya, ugyanis naponta érkeznek a megkeresések hozzájuk, mivel sokan gondolják úgy, hogy a koncert után már nem indulnak haza, hanem Bordányban, vagy a közelben aludnának. 

A szervezők azt ígérik minden környékbeli szállást megkeresnek felhívva a figyelmet az ideérkezők nagy számára, és ha sikerül, egy adatbázist is közzétesznek a foglalható szállásokról. Arra is felhívták a figyelmet, hogy a korábban megváltott jegyek is érvényesek. Akinek szüksége van rá, pótolni tudják a jegyét, ez ügyben a Bordány Sportkör elnökségét kell keresni. Bár szállás már nincs, a jegyértékesítés folyamatos a koncertre.

Rúzsa Magdolna Máté Péter-díjas magyar énekesnő, dalszövegíró, dalszerző. A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának harmadik győzteseként vált ismertté 2006-ban. Magdi kisgyerekkorától fogva énekel. Első meghatározó zenei sikerét 2004-ben szerezte: a zentai Farsangi Ki mit tud-on megnyerte a könnyűzenei kategóriát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában