27 új munkahelyet teremt

2022.08.02. 17:30

Épül a makói Meki

Szabó Imre

Fotó: Farkas Éva Erzsébet polgármester közösségi oldala

Az eredeti terveknek megfelelően, jól halad a Csanád vezér tér és a Kossuth utca találkozásánál, a belváros felől nézve a benzinkutat követően, a kétszer kétsávos út közötti háromszög alakú területen a makói McDonald’s étterem építése – adta hírül közösségi oldalán Farkas Éva Erzsébet, a város polgármestere, miután a napokban látogatást tett az építkezés területén. 

Fotó: Farkas Éva Erzsébet polgármester közösségi oldala.

Mint korábban megírtuk, a területet az önkormányzat már korábban eladta a beruházásban érdekelt, fővárosi székhelyű Progress Étteremhálózat Kft.-nek 83 millió forint plusz áfáért és a látványterveket is jóváhagyta a képviselő-testület. Időközben már az épület vázszerkezete elkészült, jelenleg a vasbeton aljzat kivitelezése, valamint a gépészeti és elektromos alap szerelése zajlik. A legutóbbi testületi ülésen elhangzott, az épületegyüttes az étteremlánc megszokott stílusjegyeit fogja magán viselni. Lesz terasza is padokkal, és fontos, hogy a területen komoly, többszintes parkosítást fognak végezni. 

A beruházás várhatóan 27 új munkahelyet teremt a városban. Az új makói gyorsétterem átadása néhány hónapon belül várható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában