Szentes-Csongrád Rotary Club

2022.08.17. 18:22

Megmozgatná a tagokat az új elnök

Faültetést, több kulturális programot és a támogatott fiatalok utánkövetését tűzte ki célul Horváth György. A Szentes-Csongrád Rotary Club új elnöke Kovácsné Gila Erzsébettől vette át az elnöki láncot a 2022-2023-as évre.

Majzik Attila

Dr. Horváth György, a Szentes-Csongrád Rotary Club új elnöke. Fotó: Kárpáti Lajos

– Úgy érzem, a Covid miatt újból kell szerveződnünk, új lendületet adni a közösségünknek. Szeretném megmozdítani a passzívabb tagjainkat is: azt szeretném, ha jelen lennének, részt vennének az összejöveteleinken, mert üres székkel nem lehet beszélgetni 

– szögezte le Horváth György.

A 2005 óta működő szervezet új elnöke elmondta, arra törekszik, hogy minden összejövetelükön legyen valamilyen, zömében kulturális program. 

– Elkészült a féléves a program, ebben jeleztem, hogy a találkozásaink ne csak arról szóljanak, hogy leülünk és beszélgetünk. Első alkalommal Nemes-Nagy Ágnes-esttel kezdünk, de szervezünk találkozót az alpolgármesterrel is, hogy átbeszéljük a város dolgait, illetve tervezünk Pilinszky-estet és a laktanya meglátogatását is 

– vázolta terveit az új elnök. Hozzátette, az ülések levezetésében közreműködő háznagyi rendszert is visszaállítja, hogy egy formális keretet szabjon a találkozásoknak.

Horváth György hangsúlyozta, a fiatalokra továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak: azt is követnék ezentúl, hogy a korábbi támogatottjaik hova jutottak, mire vitték. Elhunyt tagjaikra pedig faültetéssel emlékeznének a rotarysok, erre egy külön területet szeretnének kijelölni a városban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában