Helyi közélet

2022.08.31. 20:40

Segít a makói Continental

Szabó Imre

Az adományokat Kovácsné Papp Csilla adta át Igaz Árpádnénak. Fotó: Szabó Imre

A nehéz helyzetben lévő állatvédőket is segítik a makói Continental dolgozói – tájékoztatta lapunkat a legutóbbi jótékonysági akció egyik szervezője, Kovácsné Papp Csilla hr-specialista. Mint megtudtuk, nagy mennyiségű, több papírdoboznyi száraz és nedves táp, kutyák és macskák számára hasznos felszerelések és 200 ezer forint készpénz gyűlt össze a gyárban közzétett felhívásra.

Az adományt szerda délután a Makó Állatvédő és Természetvédő Egyesület nevében Igaz Árpádné elnök vette át az üzemben. A felajánlásokat megköszönve elmondta, az eledellel az ideiglenes befogadóknál elhelyezett mentett állatokat fogják élelmezni, a civil szervezetnek ugyanis nincs menhelye. A pénzt állatorvosi költségek fedezésére fordítják. 

A Continental makói gyárában nagy hagyománya van a jótékonysági akcióknak, rendszeresen segítik a helyi szociális és oktatási szervezeteket, alapítványokat. Mint annak idején beszámoltunk róla, korábban óvodákat, játszótereket és a helyi idősotthon pihenőparkját szépítették meg önkéntes munkával, adományoztak a makói kórháznak és a rászorulókat meleg étellel megvendégelő Heti Betevő Alapítványnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában