Szegedi hírek

2022.10.14. 14:48

Elismerés a MÁV-tól a megyei igazgatóság főfelügyelőjének

Elismerő oklevélben részesült a MÁV-tól a Csongrád-Csanád megye iparbiztonsági főfelügyelője, valamint a kiskunhalasi katasztrófavédelmi kirendeltség iparbiztonsági felügyelője. Az elismeréseket a Vasutasnap apropóján adta át az elnök-vezérigazgató az érintetteknek.

delmagyar.hu

Gáti Ádám Gyula tűzoltó alezredes, Csongrád-Csanád megyei iparbiztonsági főfelügyelő és Csikós Csaba tűzoltó alezredes a kiskunhalasi katasztrófavédelmi kirendeltség iparbiztonsági felügyelője csütörtökön vette át az elismeréseket Budapesten dr. Pafféri Zoltántól, a MÁV elnök-vezérigazgatójától.

Mint az ünnepségen elhangzott, a legfontosabb kincs az az emberi tudás, valamint az összetartó attitűd, amellyel egymást és utasokat is segíti a vasúttársaság. 

Emellett "A Vasútért" kitüntetést vehetett át október 13-án a BM OKF műveleti főigazgató-helyettese, Erdélyi Krisztián tűzoltó dandártábornok. 

A katasztrófavédelem és a vasúttársaság között évek óta írásban is kinyilvánított együttműködési szerződés garantálja a szoros kapcsolatot. Az együttműködés nemcsak a közös gyakorlatokban, hanem a közös beavatkozások során is megmutatkozik. 

A központi ünnepségen a kitüntetéssel és az elismerésekkel ezt az együttes felelősségvállalást köszönte meg az elnök-vezérigazgató. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában