Szeged

2022.10.25. 16:34

Vegzálják az embereket a Mi Hazánk szerint

Elviselhetetlen állapotok vannak Újszegeden, a Vörösmarty Mihály Általános Iskola környékén a Mi Hazánk szerint – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Tímár Tamás.

S. Z.

Fotó: Karnok Csaba

A párt szegedi alapszervezetének tagja az Odesszai terror és horror címmel tartott tájékoztatón arról beszélt, hogy az iskolánál és az üzletsoron rendszeresen zaklatják az arra járókat az életvitelszerűen ott élő hajléktalanok és társaik. Azt állítja, naponta többször is előfordul, hogy beszólogatnak az embereknek a padokon fekvő, vagy éppen támolygó részeg emberek. Az is mindennapos, hogy pénzt kéregetnek, és nem egyszer volt már példa arra, hogy a gyerekektől próbálták elvenni a mobiltelefonjukat.

Tímár Tamás arra is felhívta a figyelmet, hogy a környék éppen emiatt rendezetlen, szemetes és koszos, és sokszor eldobált alkoholos üvegekkel van tele. Szerinte a probléma már túlnőtt a környék lakóin. A rendőrségnek kellene beleavatkoznia, hogy a helyiek ne félve menjenek boltba vagy vigyék iskolába a gyerekeiket.

 Áldatlan állapotok uralkodnak az iskola körül. Fotó: Karnok Csaba

Szóvá tette azt is, hogy a körzet momentumos képviselője, Mihálik Edvin semmit sem tesz a probléma megoldásáért, pedig tisztában kell lennie a helyzettel, hiszen a lakók rendszeresen panaszkodnak emiatt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában