Helyi közélet

2022.11.16. 22:04

25 éves az ásotthalmi polgárőrség

delmagyar.hu

Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke és Polyák Zsolt megyei rendőrfőkapitány is elismerést adott át a 25 éves Ásotthalom Községi Polgárőr Egyesület vezetőjének, Pőcze Leventének. Fotó: Rácz Ildikó

Fennállásának 25. évfordulóját ünnepelte a közelmúltban az Ásotthalom Községi Polgárőr Egyesület. Az ünnepségen Papp Renáta polgármester Ásotthalom Nagyközség Önkormányzata elismerő oklevelét és jubileumi lobogót adott át az alapító tagoknak, Pőcze Levente elnöknek, Gál József és Murvai Zsigmond polgárőröknek. 

– Napjainkban új kihívások elé állítja a polgárőrséget az illegális migráció, melyhez megújulásra, folyamatos fejlődésre van szükség – mondta. 

Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke kiemelte, a több mint 2000 szervezet közül Ásotthalmon dolgoznak legtöbbet a polgárőrök. Polyák Zsolt megyei rendőrfőkapitány elismeréseket adott át a rendőrséggel közösen végzett tevékenységért. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában