Javítási munkálatok

2022.11.11. 12:30

Sebesség és forgalomkorlátozás lép éltbe két hétre a Bertalan-hídon keddtől

A szegedi Bertalan Lajos Tisza-híd dilatációs szerkezetét* javítják a szakemberek 2022. november 15-e, keddtől várhatóan két héten át.

delmagyar.hu

Fotó illusztráció: DM archív

Fotó: Sándor Judit

A munkálatok ideje alatt a kétirányú forgalmat fenntartják, de ideiglenesen az érintett oldalon a szélső sávot lezárják és sebességkorlátozásra is számíthatnak a közlekedők - közölte a Magyar Közút.

A társaság a munkaterület környezetében a sebességkorlátozás betartására és fokozott óvatosságra inti a közlekedőket. Továbbá arra kérnek mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

*A dilatáció tágulási hézagot jelent. A dilatációs szerkezet pedig a híd alakváltozásait felvenni képes, a dilatációs hézagot lefedő, forgalmi terhelést viselő szerkezet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában