Szegedi hírek

2022.11.28. 19:44

Szegedi Tudományegyetem: bezárások a vizsgaidőszakban

Indul az Energia-megtakarítási Program Intézkedési Terv.

A.T.J.

A Szegedi Tudományegyetem számos épülete bezár a teljes vizsgaidőszak ideje alatt. Illusztráció: Frank Yvette

A Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata honlapján tájékoztatott, hogy az Energia-megtakarítási Program Intézkedési Tervének részeként a Szegedi Tudományegyetem a korábban bejelentettekhez képest több épületet is bezár.  A tájékoztató szerint biztosan nyitva marad a teljes vizsgaidőszak alatt a JATIK épületet, a gazdasági főigazgatóság a Horváth Mihály utcában, a Kossuth Lajos sugárúti Gellért Albert Oktatási Központ, a Tisza Lajos körúton az Olajosház.

Gellén Klára oktatási rektorhelyettes hallgatóknak szóló tájékoztatója szerint a vizsgaidőszak időpontja nem változik, de várhatóan kevesebb jelenléti vizsgát tartanak, és lehetséges, hogy a megszokottól eltérő helyeken szervezik meg a azokat. A lezárt épületekbe ugyanis vizsgát nem szerveznek, az épületekbe bejutni, illetve ott tartózkodni nem lehet, a fűtés és az áramhasználat korlátozott lesz.

A tájékoztató szerint mindössze négy kollégium tart nyitva a téli bezárás ideje alatt is, de lesz olyan diákszállás, amelybe csak február 5-én költözhetnek vissza a diákok.

A teljes lista a http://new.sztehap.hu/ oldalon olvasható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában