Csongrád-Csanád megye

2022.11.22. 08:40

Több mint 800 kilónyi élelmiszeradományt gyűjtöttek

Munkatársunktól

A Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezetének Algyői Alapszervezete osztott adományokat a rászorulóknak 2020-ban. Idén harmadszor gyűjtött a megyében a Vöröskereszt és a Penny. Archív fotó: Kuklis István

Idén immár harmadik alkalommal szervezte meg Csongrád-Csanád megyében is közös jótékonysági akcióját a Magyar Vöröskereszt és a Penny Magyarország. A kezdeményezés során a két szervezet tartós élelmiszereket, édességet, tisztító- és tisztálkodási szereket gyűjtött az elmúlt hétvégén rászorulóknak karácsony előtt Szegeden három áruházban, illetve a makói, a szentesi és a csongrádi Pennyben. Idén megyénkben 873 kilogramm adomány gyűlt össze. A Magyar Vöröskereszt munkatársai és önkéntesei a beérkezett készletekből – a korábbi évekhez hasonlóan – ezúttal is csomagokat készítenek majd, amelyet az egyes megyei és területi szervezetek juttatnak el az adott megyében élő rászorulóknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában