Közlekedés

2022.11.02. 07:25

ÚtON: erősödő szerda reggeli forgalom

Erősödik a forgalom a bevezető utakon, külső részeken, sugárutakon, kiemelve a József Attila, Kossuth és Kálvária sugárutat, a nagykörúton pedig a Római, Párizsi, Bécsi szakaszokon vannak többen.

delmagyar.hu

Fotó: DM archív

Fotó: Frank Yvette

A tarjáni és felsővárosi területek torlódnak a Budapesti körút végén zajló munkálatok miatt. Ugye itt 1-1 sávon csak egyenesen lehet menni mindkét irányba, a József Attiláról sem lehet a Budapestire fordulni semerről. Céliránytól függően kerülni a Szamos és Retek utca felé, vagy Sólyom és Csorba utca felé lehet. A Veres ács utcát megnyitották, be lehet hajtani a körforgalom felé, viszont egy irányú.

A Kiss Ernő utcában ma útfelújítási munkálatok kezdődnek, a Tisza Lajos körút és Fekete sas között teljesen lezárják. Az Anna kút, kettős körforgalom, Hősök kapuja, Boldogasszony sugárút, Szabadkai út kezdenek megtelni. A hidak előtt is sorok vannak, a hidakon belassult a haladás, főleg a
belvárosi hídon Újszeged irányából.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában