Közlekedés

2022.11.03. 07:33

ÚtON: tele vannak a körutak és a sugárutak

Élénk a forgalom Szegeden már mindenfele, a bevezető utak, körutak, sugárutak is sűrűek, a Kossuth és Kálvária sugárút, nem beszélve a József Attila sugárútról.

delmagyar.hu

Fotó: DM archív

Fotó: Török János

A Budapesti körút végén az Űrhajós és József Attila közt 1-1 sávon engedik a forgalmat, azt is csak egyenesen. Így aztán nem csak az Algyői út, a József Attila sugárút, Budapesti körút, hanem a Makkosházi körút, és a környező utcák is nehézkessé váltak.  Céliránytól függően kerülni a Szamos és Retek utca felé, vagy Sólyom és Csorba utca felé lehet. A Szabadkai út szintén nagyon erős, Dugonics tér, Aradi vértanúk tere, Boldogasszony sugárút, Zrínyi utca ugyancsak be vannak lassulva.

Sűrű a Mars tér környéke, a lámpás körforgalom, Vásárhelyi Pál utca, itt is a Bakay Nándor és Pulz közti szakaszon még egy sávon lehet menni. A Makai, Szőregi út összefüggő kocsisor a körforgalomig, de tele van a Vedres, Csanádi, Bérkert utca és a hídfeljárók is. A hidak közül a Belvárosin lassabb az átjutás, de egyre többen vannak az új hídon is.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában