Kitüntetés

2022.12.16. 20:43

Kamarai találkozó Makón

A rendezvényen életművéért kitüntetést kapott Szabó Sándor vendéglátós.

Szabó Imre

Fotó: Szabó Imre

– Tavaly nyáron, egy hasonló, Maros-parti összejövetelen arról beszéltünk, hogy hamarosan vége a járványnak, már látjuk a fényt az alagút végén – mondta a Csongrád-Csanád megyei Kereskedelmi és Iparkamara térségi szervezetének, illetve a helyi Vállalkozói Szövetségnek a közös makói évzáró rendezvényén az előbbi elnöke, Gergely Gábor. Hozzátette: azóta kiderült, hogy az a bizonyos fény a szembe jövő vonaté, ami hozta a háborút, a rezsiválságot és az inflációt, a helyzet tehát még nehezebb lett.

Életművéért kapott kitüntetést Szabó Sándor vendéglátós. Fotó: Szabó Imre

A Koronában pénteken megtartott vállalkozói fórumon, ami borkóstolóval és zenés vacsorával zárult, éppen ezért arról esett a legtöbb szó, miképp tudja a kamara segíteni a vállalkozókat. Horváth-Triznyai Ágnes, a kamara gazdasági munkatársa például elmondta, a Széchenyi-kártya program kedvező hitellehetőségeket jelent, a kamara pedig 0 százalékos kamatozású kölcsönt is tud adni tagjainak; az újonnan belépő önkéntes tagok, 5 milliót, aki 3 éve, 10 milliót kérhet. Egyébként több mint ezer önkéntes tagjuk van, a létszám tavaly 130 fővel nőtt.

A megyei kamara elnöke, Kőkuti Attila mindezt azzal egészítette ki a Délmagyarország érdeklődésére, hogy a vállalkozók egyre bátrabban jelentkeznek segítségért, egyre több tagjuk van. - Szeretnénk hozzájárulni az energiaválság túléléséhez, igyekszünk ott lenni minden nagyobb településen. Makón is van irodánk – mondta. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában