Helyi közélet

2023.01.29. 18:22

Köszöntötték a múlt év makói kiválóságait

Szabó Imre

Büszkeségeink és támogatóink – ezzel a mottóval rendezett újévköszöntő koccintást vasárnap délután Farkas Éva Erzsébet polgármester a Korona étteremben. A minden bizonnyal hagyományteremtő rendezvényre azokat hívták meg, akik az elmúlt évben kiemelkedő eredményt értek el a sport, a művészetek, a kultúra vagy tanulmányaik terén, illetve akik mecénásként segítették a várost.

A polgármester köszöntőjében a város szülöttét, Páger Antalt idézte, aki azt vallotta, a tehetség Makón, a génekkel kerülhetett belém. Úgy fogalmazott, büszkeségeinkre példaképként tekinthetünk, hiszen értékeket hordoznak. A támogatókat külön is méltatta, mondván, ezekben a nehéz időkben különösen fontos, hogy segítették a várost, támogatták a helyi civil szervezeteket, sportegyesületeket, illetve a rászorulókat.

Ezt követően a műsorvezető, Gerzanits Nikoletta egymás után szólította ki mindazokat, akiknek gratulált a polgármester. A kézfogás mellé mindenki kapott a város megbecsülését kifejező ajándékot is. A köszöntések sorát művészi produkciók fűszerezték. A meghívott vendégek nagyon sokan voltak, ami a város számára nagy büszkeség, ugyanakkor a Korona étterme kissé szűknek bizonyult ennyi ember számára.

Címkék#Makó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában