Délmagyarország

2023.02.14. 11:53

Év embere, Év sportolója 2022: lezárult a szavazás

Olvasóink dönthettek, ki legyen az Év embere és az Év sportolója 2022-ben: hamarosan közöljük a nyerteseket.

Delmagyar.hu

A Délmagyarország és a delmagyar.hu keresi 2022 Év emberét és az Év sportolóit, olvasóink dönthetik el, hogy kik kapják a megtisztelő díjat - írta portálunk február elsején, amikor elindult a szavazás. 

Hírportálunkon folyamatosan olvashatnak mindennapi emberek kivételes tetteiről, vagy éppen nem mindennapi emberek példamutató tevékenységéről. Az ő munkájukat, munkásságukat szeretnénk még inkább elismerni, ezért hirdettük meg az Év embere szavazásunkat.Vármegyénk bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő sportemberekben is, az ő teljesítményük elismerésére hirdettük meg az Év sportolója 2022 szavazást négy kategóriában – az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férfi csapata. A jelöltek listáját korábbi cikkünkben elolvashatják - a linkekre kattintva pedig látható, hogy a szavazás február 14-én 10 órakor lezárult. Hamarosan kiderül, kik kapják az elismerést olvasóink szavazatai alapján. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában