Szeged

2023.03.29. 15:31

Botka Lászlót támogatja Gyurcsány Ferenc

Suki Zoltán

Megkopott az ellenzék tudása Gyurcsány szerint. Fotó: Karnok Csaba

Botka László polgármester-jelöltségét támogatja a Demokratikus Koalíció a jövő évi önkormányzati választáson – jelentette be szegedi sajtótájékoztatóján a párt elnöke. Gyurcsány Ferenc Binszki József DK-s alpolgármesterrel tartott közös tájékoztatót. Binszki József arról beszélt, hogy azt szeretné, ha Szeged továbbra is a szabadság szigete maradna. Szerinte az elsődleges dolguk az, hogy a város ahogy eddig is, ezután is tovább fejlődjön. Hozzátette, hogy ő DK-s alpolgármesterként ezen dolgozik.

Gyurcsány Ferenc pedig elmondta, hogy az ellenzéki pártok tudása és tapasztalata a tizenkét év ellenzékiség alatt megkopott. Megemlítette, hogy a Demokratikus Koalíció a legnagyobb ellenzéki erő, és övéké a legnagyobb felelősség egy esetleges kormányváltásért. Hozzátette, hogy mélységében akarják megismerni az országban élőket, ezért kezdték el a kihelyezett frakcióüléseket, amilyen a mostani szegedi is volt.

 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában