Megvédte bajnoki címét

2023.03.18. 15:54

Megyei bajnok lett a Radnóti-gimi csapata

delmagyar.hu

Megvédte bajnoki címét a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium csapata a „B” kategóriás Fiú Kosárlabda Diákolimpia megyei döntőjében, Hódmezővásárhelyen. A szegedi diákok az elődöntőben meggyőző fölénnyel, 56:13-ra győzték le a Hódtói Sportcsarnokban a vásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium csapatát. A döntőben a másik szegedi együttessel, az SZTE Gyakorló Gimnázium (ex-ságvári) csapatával találkoztak, akiket szintén magabiztosan, 63:22-re győztek le. A Radnóti-gimnázium csapata megyei bajnokként az országos döntőbe is bejutott, amit március 30-a és április 2-a között rendeznek meg Kecskeméten. Tavaly a szegedi diákok a negyedik helyen végeztek a fináléban. 

A bajnokcsapat tagjai: Ander Leon 12.A; Pápai Áron 12.A; Szalaji Gábor 12.A; Fébert Richárd 12.M; Halász Henrik 12.M; Szirák Szabolcs 12.M; Bakurek Máté 11.A; Horváth Ádám 11.A; Mészáros Martin 11.A; Palotás Csongor 11.A; Bakos Roland 11.D; Csiszár András 10.A; Homolya Zsombor 10.A; Pusztai Dániel 10.M; Szőllőssy Tamás 10.M; Havasi Ákos 9.B. 

Felkészítőtanár: Pápai László

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában