Mórahalom

2023.03.30. 08:20

Óvodások díszítették fel húsvétra a várost

A.T.J.

A Mórahalmi Napköziotthonos Óvoda Gomba és Micimackó csoportosai is részt vettek a város húsvéti díszítésében. Fotó: Török János

 – Tojást, nyuszit, kiscsirkét. A fát Janka apuká­­ja – sorolták a Mórahalmi Napköziotthonos Óvoda óvodásai, milyen húsvéti díszeket készítettek az elmúlt napokban. Az óvodások a szülőkkel, óvónőkkel közösen készítették el a homokháti város ünnepi dekorációját. Az óvoda tizenkét csoportja a város tizenkét pontját – köztük a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, a Csongrád Megyei Napsugár Otthon Mórahalmi Idősek Otthona, a polgármesteri hivatal, a Mórahalmi Tóth Menyhért Városi Könyvtár és Közösségi Ház, az Aranyszöm Rendezvényház bejáratának környékét – díszítette fel a közelgő húsvét alkalmából. 
A rendezvényház előtt a Gomba csoport tevékenykedett, miközben fáradozásukért cserébe Duka Félix, a Móra-Net Televízió főszerkesztője a rendezvényház és a Kapocs Népfőiskola nevében csokinyuszit osztott szét a gyerekek között. Az óvodások lelkesek mutatták, ki mit készített, Zolika pedig azt is elmondta, hogy ő focizik, és jó nagyot tud rúgni. 

Az épület másik sarkánál a Micimackó csoport tagjai az óvó nénik segítségével aranyesővel díszítették a húsvéti dekorációt. A rendezvényház versenyt is hirdetett, a legszebb dekoráció készítőit keresték, de már most látszik, hogy minden csoport annyira ügyes volt, hogy mindannyian kirándulást nyertek: a városnéző BUBA-busszal a Nagyszéksós-tóhoz látogatnak majd ki a gyerekek, amikor az enyhülő időjárás ezt megengedi. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában