Jegyzet

2023.05.27. 06:00

Jó olvasást!

Gidró Kriszta

A szokásosnál jóval bővebb lapszámot tarthatnak most a kezükben. Évente kétszer szoktuk Önöknek megmutatni egy ekkora terjedelmű lapban, hogy mi mindent nyújtunk összeségében olvasóinknak. A hétköznapokon persze nem egyben láthatják mindezt, hanem külön-külön.

A Délmagyarország immáron több mint 113 éve áll az olvasók rendelkezésére. Ez idő alatt számos dolog változott, a legnagyobb ütemben persze a technika fejlődött. A legelső lapszámban például egyáltalán nem voltak fotók, aztán évtizedeken keresztül csak fekete-fehér képeket láthattak a Délmagyarországban, de erre már alig emlékszünk, olyan régóta vannak színes felvételek a lapban. Szintén homályba vésznek már azok az idők is, amikor elindult internetes portálunk, a delmagyar.hu. Most ott is további fejlődés látható: már nemcsak cikkeket olvashatnak, de videókat is nézhetnek, és néhány hónapja elindult podcast-csatornánk is. Itt igyekszünk legalább olyan alaposan bemutatni a vármegyét, az itt élőket, az őket érintő híreket, eseményeket, mint a nyomtatott lapban. 

Mert ez az, ami a technika fejlődése ellenére, vagy amellett sem változott az elmúlt 113 évben. Önökért, Önöknek dolgozunk. Írtam már korábban is, hogy ez valahol önös érdek is részünkről: mivel mi is itt élünk, minket is ugyanaz érdekel, ugyanaz foglalkoztat, mint Önöket, ugyanaz van hatással a mi életünkre is, mint az Önökére. Nem gondoljuk azonban, hogy mindent tudunk, így a jövőben is szívesen fogadjuk olvasóinktól a problémák felvetését, a témajavaslatokat, a kérdéseket. 

Addig is, jó olvasást! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában