Helyi közélet

2023.06.05. 16:41

A tehetség, a szorgalom és a tudás is megvan Csongrádon – Fotók

A kiemelkedő tanulmányi eredményeket elért tanulókat köszöntötték a csongrádi Városháza dísztermében. Az ünnepségen elhangzott, bárhol szerepelnek is ezek a diákok, a város és a itt folyó oktatás hírnevét erősítették.

M. A.

– Köszönöm a sok lemondást, amivel ezeket a kiváló eredményeket el tudtátok érni. Mert a tehetség kevés, a sikerhez szorgalom is kell – hangsúlyozta a díjátadón Bedő Tamás. Csongrád polgármestere hozzátette, a diákok mellett a szülőknek is jár a köszönet, akik szabadidejükből és az anyagiakból is áldoztak azért, hogy több legyen a gyermekükből, és köszönet illeti a pedagógusokat is, akik nem csak az órák keretei között, de azon túl is odafigyelnek rájuk.

– Bárhol is szerepeltek, a mi városunk, a mi oktatásunk hírnevét erősítitek, mert tehetség, szorgalom, tudás sok van ebben a városban – zárta szavait a polgármester.

A díjátadón elsőként a Fiatalok a Kultúráért Díjat adták át, a kitüntetést idén Giricz Benjámin, a Csongrád és Térsége Általános Iskola Galli János Általános Iskolája, Alapfokú Művészeti Iskolájának 3. évfolyamos trombita szakos tanulója, valamint László Eszter, a Grotta Alapfokú Művészeti Iskola tanulója kapta.

Mellettük kiemelkedő tanulmányi munkájukért Szujó Bence, Kovács Bálint, Fekete Viktor, Kovács Péter, Papp Hunor, Tomcsányi Péter, Pigniczki Péter, Suti Simon, Puskás Szilvia Erzsébet, Bárkai Fáni Flóra, Rovó Alex, Szabó Márton, Kovács Krisztián Marcell, Kisbódi András, Forgó Zsolt, Rázsi Ákos, Ujszászi Patrik, Mizere Bercel, Dancsó Péter Tamás, Horváth Stella Vivien, Babos Krisztián, Tamás Efraim, Bakai Sára, Parti Virág, Baksa Gergő Hunor, Füvesi Áron, Gyöngyi Gréta Napsugár, Kerekes Karola, Nánási Tímea, Góg Sára, Deák Zsófia, Horváth-Varga Máté és Iszajev Amira kapott polgármesteri dicséret.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában