Helyi közélet

2023.06.03. 14:04

Adományt kaptak vásárhelyi idősek és rászorulók

A Kovács-Küry Időskorúak Otthonában, a Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Központban használják fel, illetve szociálisan rászoruló családoknak juttatják el azokat az adományokat, amelyeket a napokban adtak át Hódmezővásárhelyen.

Munkatársunktól

Az idősotthonban adták át az adományokat. Fotó: Hódmezővásárhely város gyorshír szolgálata

– Több mint 2 millió forint értékű adományt juttattunk el és adtunk át a Kapcsolat Központ főigazgatójának, Bálint Gabriellának – olvasható a Hódmezővásárhely város gyorshír szolgálata Facebook-oldalon. A most átadott termékeket elsősorban a Kovács-Küry Időskorúak Otthonában, a Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Központban használják majd fel, illetve a szociálisan rászoruló családoknak adják tovább.

 

A posztban emlékeztettek, hogy tavasszal a Magyar Vöröskereszt 6 raklapnyi adományt – főleg higiénés termékeket – ajándékozott a városnak, nem utolsósorban az ukrán menekültellátásban nyújtott példaértékű munkánknak köszönhetően.

Leírták azt is, hogy Márki-Zay Péter polgármester és Berényi Károly alpolgármester az idősotthonban arról is egyeztetett Bálint Gabriella főigazgatóval, hogy kis lépésekben elkezdik a nyolcvanas években felépített épület berendezésének, így például a padlóknak a modernizálását.


 


 


 


 


 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában