Csongrád-Csanád vármegye

2023.06.02. 17:45

Díjazták a legkiemelkedőbb egészségügyi szakdolgozókat – Fotók

Díjazták a legkiemelkedőbb egészségügyi szakdolgozókat Fotó: Gémes Sándor

Pénteken tartotta a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Csongrád-Csanád Vármegyei Területi Szervezete Semmelweis-napi díjátadó ünnepségét. Az eseményen részt vett Balogh Zoltán, a kamara elnöke is, aki gratulált a díjazottaknak, majd arról beszélt, bízik benne, hogy folytatódik a szakdolgozók bérrendezése, a mostani ugyanis csak kárelhárításra volt elegendő. Irinyi Tamás, a MESZT területi elnöke pedig azt hangsúlyozta, hogy addig van esély jó ellátórendszerre, amíg vannak olyan kiváló szakdolgozók, mint a mostani kitüntetettek.

A rendezvényen öten vehettek át Pro Curatio Valetudine, az Egészség ápolásáért díjat kiemelkedő szakmai és közösségi munkájukért. Az egyedi ezüstérmet és a 80 ezer forintos jutalmat Horváth Zsuzsanna, a szentesi Dr. Bugyi István Kórház, Réz Csilla, az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Pszichiátriai Klinika munkatársa, Szalai Edit, a Csongrád-Csanád vármegyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhelyi tagintézményének dietetikusa, Tamás Lászlóné, a Csongrád-Csanád vármegyei Egészségügyi Ellátó Központ Makói tagintézményének főnővér helyettese és Varnyú Lenke, az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Fogászati és Szájsebészeti Klinika munkatársa kapta meg. 

A rendezvényen átadták még a MESZK országos szervezete által alapított Semmelweis napi okleveleket és a Magyar Ápolási Egyesület két ezüst kitűzőjét is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában