Kóstolni is lehetett

2025.03.26. 06:00

Termékbemutató a Virágban mangóval és dubai csokival

Szakmai találkozót rendeztek kedd délelőtt a szegedi Virág Cukrászdában, ahol a budapesti Gelato Grand Prix egyik döntősét, egy mangófagylaltot is meg lehetett kóstolni.

Termékbemutatóra és szakmai napra várták kedden a szakmabelieket a szegedi Virág Cukrászdában, ahol lapunk munkatársai is belekóstolhattak az újdonságokba.

dubai csoki
Pály Tímea bemutatja a Gelato Grand Prix döntőjébe jutott mangófagylaltot a szegedi Virág cukrászdában megrendezett szakmai találkozón. Fotó: Török János


Pály Tímea elhozta azt a mangófagylaltot, amely bejutott a múlt heti magyar Gelato Grand Prix döntőjébe. A rendezvényen nemcsak a díjnyertes fagylaltot, hanem más különlegességeket is meg lehetett ízlelni. A vendégek remek csokoládémousse-os, dubaji csokis desszertet és többféle andalúziai krémes sajttortát is kóstolhattak. Emellett bemutatták a legújabb fagylalttrendeket, ízkombinációkat és technológiákat, amelyeket a szakmabeliek a jövőbeni kínálatukba is beépíthetnek.

Szakmai találkozót rendeztek kedd délelőtt a szegedi Virág cukrászdában. Fotó: Török János

A rendezvény célja az volt, hogy a cukrászok és fagylaltkészítők megismerkedjenek a legújabb innovációkkal, valamint tapasztalatot cseréljenek egymással.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában