másfél év után

2021.10.12. 16:48

Újraindult a kisteleki színházi évad

A „B” terv című darabbal – amit játszanak Az ajándék gésa, illetve A teaház címmel is – indult újra október 8-án a kisteleki színházi évad a Klebelsberg Művelődési Központban, a koronavírus-járvány miatt szokatlanul hosszú, 1,5 éves szünet után.

Munkatársunktól

A 2021/2022-es évad első előadását a múlt héten láthatták a kistelekiek. Fotó: DM

Fotó: DM

Színházi esték 4 éve vannak a járási székhelyen, akkor, 2017. októberében az Én és a kisöcsémet mutatta be a darabokat rendszeresen „szállító” fővárosi Körúti Színház – tudtuk meg Vass Rozáliától, a szervező Kárpátia Kincsesház ügyvezetőjétől. Azt is elmondta, a következő előadás Janklovics Péter, Oroszi Tamás és Karaivanov Lilla főszereplésével a Furcsa pár lesz februárban, amelyre a jegyek már kaphatók.

A 2021/2022-es évad első előadását a múlt héten láthatták a kistelekiek. Fotó: DM

– Egy évadban három művet tekinthetnek meg az érdeklődők, egyet-egyet ősszel, télen és tavasszal, a járványhelyzet miatt már régen volt bemutató. Az érdeklődés most valamivel kisebb volt, mint korábban, talán az óvatosság miatt. De akik elmentek, érdekes darabot láthattak, az amerikai és a keleti kultúra találkozásáról. A Körúti Színház jóvoltából olyan ismert és kiváló művészeket láthattak a különböző szerepekben, mint Koncz Gábor, Esztergályos Cecília, Koltai Róbert és Kautzky Armand – sorolta Vass Rozália. Hozzátette, a Furcsa pár után áprilisban újabb slágerdarab, az azonos című moziból készült, A tanú következik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában