Szegedi hírek

2022.01.27. 12:31

Koncertekkel bővítették az újszegedi színpad repertoárját

K.K.

Forrás: Karnok Csaba/archív fotó

Barnák László főigazgató csütörtökön hirdette ki online a Szegedi Szabadtéri Játékok újszegedi színpadának műsorprogramját. A színházi előadások sorát június végén a Sakk című musicallel indítják. Július végén a Játékszín előadása érkezik Újszegedre, A Dominógyilkosság című krimi. Ezt követi augusztusban két másik produkció, a Gyöngyhajú lány balladája című Omega-musical és az Anconai szerelmesek című zenés komédia. 

Az idei évadban újdonságként több koncert is színesíti az újszegedi szabadtéri színpad programját. Ezek közül az első a Boban Markoviċ Orkestar koncertje lesz június végén, amelyet a Budapest Bár vendégszereplése követ. Júliusban érkezik Dés László és vendégei, Básti Juli és Nagy Ervin. Augusztusban két koncert is várja a zenerajongókat. Az egyik a Csík Zenekar fellépése Presser Gábor és Karácsony János közreműködésével, majd Rost Andrea és barátai születésnapi koncertjét élvezhetik az érdeklődők három tételben, három műfajban. 

– Elindult a jegy- és bérletértékesítés. Valentin-napi bérletakciónk keretében meglepetésajándékkal várjuk a hozzánk betérőket a Reök-palota jegyirodájában. Információkat a szegediszabadteri.hu oldalon találhatnak az érdeklődők – jelentette be a főigazgató.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában