Helyi kultúra

2022.06.05. 12:10

8 ezren lettek újra 18 évesek szombaton - Videó

Aki még szeretne utoljára 18 lenni, igyekezzen mielőbb beszállni az időgépbe, ugyanis nagy tempóban fogynak a vasárnapi napijegyek is a Deja Vu Fesztiválra. Pénteken és szombaton is telt ház volt a Partfürdőn, de Alexandra Stan a színpad helyett a szegedi klinikán töltötte az estét.

delmagyar.hu

Fotó: Szarvas Adam

Ismét ki kellett tenni a telt ház táblát a szegedi Deja Vu Fesztivál kapuira, ugyanis a háromnapos időutazás második napján is hatalmas érdeklődés övezte a 90-es és 2000-es évek legendáit – közölték lapunkkal vasárnap délelőtt a szervezők. 

Mint írták, a nyár legjobb hétvégéjének folytatását délutántól Csordás Tibi, az UFO Update, valamint Korda György és Balázs Klári indította be. Magyarország legimádnivalóbb házaspárja 8 év kihagyást követően lépett a Deja Vu Fesztivál színpadára, akik minden túlzás nélkül kiérdemelték a legkedveltebb hazai produkció címet a szombati kínálatban.

Az esti folytatásban a mambókirály Lou Bega táncoltatta meg a Partfürdő időutazóit, akit a spanyol Las Ketchup lányok követtek az idei évben 20 éves Ketchup Song című dalukkal, amelyről a szervezők egy külön köszöntéssel meg is emlékeztek.
 

Habár Szegedre megérkezett és készült az estére, Alexandra Stan kénytelen volt a fellépését az utolsó pillanatban lemondani. Fájó torokkal érkezett, tünetei folyamatosan erősödtek, így a délutánt a szegedi Fül-Orr-Gégészeti Klinikán töltötte, ahol az orvosok kényszerpihenőre ítélték a hangszálait. A lázas, kimerült énekesnő a szegedi hotelszobájából küldött videóüzenetet a fesztivál közönségének és biztosított mindenkit arról, hogy a legközelebbi alkalommal garantáltan őrületes bulit varázsol a Partfürdőre.

A kiesett fellépést a nagyszínpad két aznapi házigazdája, Gabriel B. és MolnárBé töltötte ki egy energikus összeállítással, amelynek végén a szombati nap egyik legszebb pillanata is összejött. A két dj megemlékezett azokról a legendákról, akiket a legutóbbi fesztivál óta elvesztett a hazai zenei élet, így világító mobilokkal a kézben, egymást ölelve énekelte egy emberként a teljes Deja Vu Family az Omega – Gyöngyhajú lány című klasszikusát.

A nagyszínpados program zárásaként az idei esztendőben újrázó Basshunter tette oda magát a helyzethez alkalmazkodva egy hosszabb és kimondottan a hazai közönségre szabott energiabombával. Az éjszakai programban a Wannabe XXL, Dj Newl és Bigiboy szórakoztatta hajnalig a fesztiválozókat.

Az időutazásban ma sincs megállás, a pünkösdvasárnap felpörgetéséről a Paradisio, Masterboy, Alex Gaudino, a Cascada és persze a hazai nagyágyúk gondoskodnak. A kétszeres teltház után esélyes egy harmadik is, hiszen őrületes tempóban fogynak a napijegyek, így aki még szeretne utoljára 18 lenni, igyekezzen mielőbb beszállni az időgépbe.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában