Szerbia, Orom

2022.07.14. 12:21

Idén is lesz Malomfesztivál

delmagyar.hu

Forrás: Malomfesztivál

Idén ismét várja a fesztiválozókat a Malom. A  Szerbiában, Oromon megrendezett fesztivál különböző programokkal augusztus 11-től 13-ig várja az érdeklődőket.

A Wemsical Serbia Ifjúsági és Kulturális Egyesület nyolcadik alkalommal szervezi Malomfesztivált, idén sem az ezt megelőző alkotótáborok, illetve az építő-, és a szépítőtábor:

  • Építőtábor: 2022. július 31-augusztus 10.
  • Szépítőtábor: 2022. július 31-augusztus 10.
  • Alkotótáborok: 2022. augusztus 05-10.
  • Malomfesztivál: 2022. augusztus 11-13.

"A Malomfesztivál szervezőinek nagyon fontos, hogy a rendezvény évről évre egyre környezetbarátabbá váljon, s talán egyszer elérjük, hogy egyáltalán ne termeljünk szemetet. Ezért pár éve megépült a Malom-konyha, ami teljesen műanyagmentes, a fesztiválozók hazai termelőktől szerzett alapanyagból készült ételeket fogyaszthatnak, s a vegák/vegánok sem maradnak éhen, hisz nagy hangsúlyt fektetünk a vega/vegán étrendre"  – írják a szervezők.

A zenekarok szó szerint a világ minden tájáról érkeznek, Dél-Afrikától Nagy Brittaniáig. A sor még nem teljes, de egy kis ízelítő: Bohemian Betyars & Parno Graszt (HU), Henge (UK), Deva (HU), KurtaUtca (RS), Repetitor (RS), Skier & Yeti (RS), BCUC (ZA), bongor (HU), Nemi Pesnik (RS), Óperentzia (HU), HarMálek Orchestr (CZ), Csonka Ferenc és zenekara (RS), KOIKOI (RS), Sara Renar (HR)…

Lesz még: ahogyan eddig is ingyenes medencehasználat, parkoló, sátorozási lehetőség két helyszínen (a medence körül és a tarlón), WC, tusolási lehetőség, programok kicsiknek és kicsit nagyobbaknak, SoulKitchen, finom lángosok, és jéghideg fröccs, beüzemel a Malom-konyha, a kicsiket várja a Mini-Malom, a Chill-sátor mellett teát szolgál fel a Teaház, bemutatkozik a Tremolo_forte, délután sem maradtok programok nélkül, emellett még sok meglepetéssel is készülünk! A fesztivál a családok és a házikedvencek barátja, ezért ne tessék otthon felejteni a gyerkőcöket, kiskutyákat, és a nagyszülőket sem.

További információk:

A Malomfesztivál Facebook oldala

A Malomfesztivál honlapja

Malomfesztivál az Instagramon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában