Szeged

2022.12.27. 14:04

Mesemondó versenyt hirdetett az Agóra

delmagyar.hu

ARCHÍV Fotó: Frank Yvette

Régi hagyományt folytatva a jövő év elejére is mesemondó versenyt hirdetett a Szent-Györgyi Albert Agóra közössége. A mesélni vágyók hat kategóriában – óvodás, általános  iskola alsó tagozatos diák, felső tagozatos diák, középiskolás, sajátos nevelési igényű (tanulásban akadályozott) diák és felnőtt – jelentkezhetnek a Százszorszép mesegyűrű mesemondó versenyre. Minden pályázó egy szabadon választott mese, népmese elmondásával nevezhet, amelynek időtartama maximum négy perc. 

A nevezési határidő január 20., a jelentkezéseket a  [email protected] e-mail címre várják. A mesemondók pontos beosztását legkésőbb 2023. január 27-éig megkapja minden nevező. A verseny február 3-án zajlik majd a Karolina Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben. A mesemondókat szakmai zsűri értékeli. A helyezettek könyvjutalmat kapnak és fellépési lehetőséget városi rendezvényeken. További információ a 70/ 336-7063-as telefonszámon kérhető. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában