Szentes

2023.04.20. 12:00

Fontos bejelentést tett a szentesi színház

M. A.

Június 14-én egy operettgálával búcsúzik a színház. Archív Fotó: Kuklis István

Változtatni kényszerül a műsorrendjén a szentesi Tóth József Színház és Vigadó. A részletekről a színházat irányító Seregi Zoltán, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója tájékoztatta a közönséget.

– A meghirdetett Rejtő Jenő darab májusi bérletes előadásai sajnos betegség miatt elmaradnak. Helyette májusban egy nagyon szórakoztató produkciót kínálunk a nézőinknek, bérleteseiknek: Eisemann Mihály zenés vígjátékát, az Egy csók és más semmi című darabot fogjuk 3 előadásban eljátszani május 18-án, 19-én és 20-án – közölte Seregi Zoltán. Hozzátette, a színház június 14-én egy musical operett gálával búcsúzik majd a közönségtől és ettől az évadtól.

A kulturális tér májusi programjait Szojka Cinthia, a színház művészeti vezetője részletezte. Május 9-én Berzsán Eszti író, illusztrátor kiállításmegnyitóját tartják a Szentesi Szalon programsorozat részeként, május 12-én pedig Toldi Zsuzsanna írónő lesz a szalon vendége. Emellett májusban Álom ügyelet címmel egy zenés komédiára várják a nézőiket.

Egy jótékonysági akció is kapcsolódik a színházhoz: közösségi oldalukon Józsa Gábor festőművész egy alkotására lehet licitálni a következő két hétben, az így befolyt összeget a szentesi Herosz Állatmenhely javára ajánlják majd fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában