Helyi sport

2015.12.14. 19:39

20 év után találkoztak, Risztov is eljött

Húsz év után találkozott újra az 1995-ben az országos olimpiai reménységek versenyét megnyerő vásárhelyi Hód Úszó SE csapata.

Munkatársunktól

Fotónkon balról: [namelink name="Csókay Miklós"] edző, [namelink name="Torma Eveline"], [namelink name="Schéda Alexandra"], [namelink name="Hegedűs Éva"] és [namelink name="Risztov Éva"], az ötödik versenyző, [namelink name="Hegedűs Diána"] külföldi tartózkodása miatt nem tudott elmenni a randevúra. Annak idején a Hód Úszó SE 4309 ponttal diadalmaskodott, ez volt a vásárhelyi klub első és azóta is egyetlen sikere. Szinte azonnal előkerültek a fényképek, az egykori újságcikkek, és jöttek a sztorik, az emlékek. Kiderült, Csókay és Risztov közösen határozta el, összehozza ezt a találkozót. Az öt lány közül Risztov Éva nem maradt meg olimpiai reménységnek: olimpiai bajnok lett Londonban 10 kilométeren, és elárulta, januártól már „ezerrel" készül – több edzőtáborral – a riói ötkarikás játékok hosszútávúszó viadalára. Titkos vágya a címvédés. Mindenki kijelentette: boldog, hogy újra láthatta a régi társakat, ismét találkozhatott velük, várják az újabb randevút.

 

Fotó: DM

Fotó: Imre Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában