Helyi sport

2007.01.05. 15:19

Dedi triplaaranya

Szegeden Délvidék-kupa néven nemzetközi kempóversenyt rendeztek. Az eseményen a magyarok mellett indult szerbiai, romániai sportoló is.

A Szegedi Küzdősport Egyesület neveltjei több kategóriában és

Bertalan Dedi hátrom elsőséggel zárt Fotó: Schmidt Andrea

súlycsoportban is az élmezőnyben végeztek. Közülük is kiemelkedett Bertalan „Dedi" Dezső, aki három aranyérme mellett egy bronzzal is gazdagodott. Rajta kívül még első helyen zárt Szurovecz András, míg a dobogón végzett Kovács Sándor és Túri Krisztián is.

Az egyesület várja a küzdősportok iránt érdeklődő és kedvet érzők jelentkezését. Az edzések ideje: hétfő, szerda, péntek 19 órától az újszegedi sportcsarnok 20-as terme.


Kempósok helyezései

Délvidék-kupa nemzetközi kempóverseny, Szeged. A Szegedi Küzdősport Egyesület versenyzőinek eredményei, light-contact, –62 kg: 3. Túri Krisztián, –70 kg: 2. Kovács Sándor. Full-contact, –80 kg: 1. Szurovecz András, 4. Haspel Henrik. +88 kg: 3. Bertalan Dezső, 4. Hellenpárt András. Chikara, –95 kg: 1. Bertalan. Knock down, –100 kg: 1. Bertalan, +100 kg: 1. Bertalan.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában