Helyi sport

2007.01.15. 15:19

Nehéz volt

A futsal NB I-ben szenvedve nyert az Első Beton Szeged a Siklós ellen.

Mádi József

Első Beton–Siklós 8–5 (2–4)
NB I-es futsalmérkőzés. Újszegedi sportcsarnok, 250 néző. Vezette: Iványi, Albert.
Első Beton: Halász – Szentágotai, Vastag, Brinszky, TÓTH A. Csere: TIHANYI (kapus), Rácz A., K. Tóth, KOVÁCS P., Puskás Cs., Balog, Juhász I. Edző: Szabó Zsolt.
Gólszerzők: Tóth A. (2), Kovács P. (2), Juhász I., Balog, K. Tóth (2), ill. Goják, Kutyáncsánin, Szabó Zs., Tóth B., Kolompár.
Kiállítva: Vastag (14.).

Kovács: végre!

Régen játszott ilyen jól a Betonban Kovács Péter. Ezúttal ő szerezte az első hazai gólt, majd 3–4-nél egyenlített, de számos jó passz is fűződött még a nevéhez. Főleg második félidei teljesítménye volt maradandó.

Csalódás – ezzel az egy szóval bőven összefoglaltuk, amit az első félidőben a hazai gárda nyújtott. Mert ugyan lendületesen és a 4. percben Kovács P.-góllal kezdett az Első Beton, de aztán a vendégek egy perc alatt fordítottak. Tóth A. egyenlítő találata után Vastag talán kicsit szigorú kiállítása alatt megint a Siklós talált be, 2–3. Ráadásul a szünet előtt egy másodperccel kettőre nőtt a vendégelőny. Nem tűntek frissnek a szegediek, és a lelkes siklósiak könyörtelenül kihasználták helyzeteiket, 2–4.

Tóth A. visszahozta a hazai reményeket, balosa megint villant a 29. percben, 3–4. Ez volt a jel, a szegedi alakulat egymás után szerzett újabb három gólt, visszaállt a világ rendje. A vége pedig igazi Beton-gála lett K. Tóth vezetésével.

Szabó Zsolt: – A jó kezdés után érthetetlenül kapkodtunk, ezt az ellenfél kihasználta, ettől pedig görcsössé váltunk. Csak a győzelemnek tudok örülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában