Helyi sport

2007.01.09. 15:19

Puljezevics magyar lett

Tegnap reggel Ujhelyi István, a Pick Szeged társadalmi elnöke közölte lapunkkal a jó hírt, hogy Sólyom László köztársasági elnök aláírta Nenad Puljezevics állampolgársági kérelmét.

Süli József

Tegnap reggel Ujhelyi István, a Pick Szeged társadalmi elnöke közölte lapunkkal a jó hírt, hogy Sólyom László köztársasági elnök aláírta Nenad Puljezevics állampolgársági kérelmét. Ezzel pedig elhárult minden akadály az elől, hogy a kitűnő kapuvédő akár már a január 19-én kezdődő németországi világbajnokságon magára húzhassa a magyar címeres mezt. Ez ezután már Skaliczki László szövetségi kapitány döntésén múlik. Minden esetre Nenad Puljezevicset a tatai edzőtáborban értük utol, ahol hétfőtől készül a magyar válogatottal.

– Az álmom teljesült, hiszen azért utasítottam vissza a szerb kapitány felkérését, hogy a magyar válogatott kapuját őrizhessem. Tudom, hogy ez ezután már csak rajtam múlik, s ha bizalmat szavaz Skaliczki mester, akkor mindent elkövetek, hogy tudásom és képességeim szerint védjem a magyar kaput – jelentette ki a Pick Szeged egyik legnépszerűbb játékosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában