Helyi sport

2007.02.09. 15:19

Csatárt, de sürgősen!

Égető szüksége van gólerős támadóra a Makó FC NB II-es labdarúgócsapatának. Az eddig lejátszott edzőmérkőzéseknek talán ez a legfontosabb tapasztalata.

Szélpál László

Aki figyelemmel kísérte a Makó FC őszi szereplését, az tisztában van azzal, nem ártana néhány új, erősítést jelentő játékost igazolni. Az egyesület vezetése, na meg természetesen az új edző, Kolozsvári János is hasonlóan gondolkodik. Az idő sürget, hiszen február 20-áig van már csak erre lehetőség.

A felkészülést bő három hete, január 15-én elkezdő csapat ez idáig még csak Puskás Csabával bővült, aki az NB I-es Első Beton futsalgárdájából érkezett.

– Elsősorban fiatalokat szeretnénk igazolni, méghozzá 21 éven aluliakat, ugyanis a versenykiírás kimondja, legalább kettőnek egyszerre pályán kell lennie. A védelemben bevethető Varga Ferenc jó benyomást keltett, akárcsak Szamosszegi Gábor, csak vele az a baj, hogy a korábban műtött térde hol bírja a terhelést, hol pedig nem. A középpályára is van

Egygólos győzelem

Makó FC–Battonya
2–1 (1–1). Makó (1. félidő): Kovács K. – Podonyi, Szamosszegi, Varga F., Magyar – Csamangó, Varga R., Fülöp, Huszárik, Puskás Cs. – Hadár. 2. félidő: Czirbus – Szaveljev, Kalász, Mórocz, Bakos Á. – Kulacsik, Nyúl, Bány, Kis K., Bakos T. – Csák. Edző: Kolozsvári János. A makói gólszerzők: Podonyi, Csák. A Makó FC ma 10 órakor az Orosházával idegenben játszik edzőmérkőzést.  jelölt, méghozzá Huszárik Zsolt személyében, aki az agárdi Sándor Károly Futballakadémián nevelkedik. De megfordult nálunk a fehérvári Harczi, a létavértesi Saliga testvérpár, István és Zoltán, a szerb támadó, Stefan, valamint a Kaposvölgye kö zéppályása, Kovács Norbert. Velük viszont az a baj, a menedzser csak együtt, „csomagban" árulja a labdarúgókat.

A leginkább sürgető feladat, hogy minél előbb csatárt, méghozzá gólerőset találjon a klub. A mindössze tíz őszi találat egyértelműen minősíti a csapat támadójátékát.

– Schreiber Lacinak valószínűleg gerincsérve van – panaszkodott a tréner. – Az egyik orvos azt mondja, meg kell műteni, a másik azt javasolja, hogy ne. Hadár Attila Achilles-inát krónikus gyulladás kínozza, míg Zakar Szabolcsnak még az ősszel beszakadt egy izomrost a vádlijában, ha nagyobb terhelés éri, azonnal bekeményedik az izom. Jelen pillanatban így néz ki a csatársorunk... Bő három hét tapasztalata mondatja velem, ha az első tíz között fejezzük be az évadot, azt bravúrként lehet majd értékelni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában