Helyi sport

2007.03.23. 15:19

Ma 17 órakor: Pick Szeged–Gyöngyös

Ma 17 órakor a Gyöngyös gárdájával játszik bajnoki kézilabda-mérkőzést a Pick Szeged. A csapatkapitány, Mezei Richárd makacs bokasérüléssel bajlódik, de ha kell, akkor csatasorba áll. A volt válogatott beállós még gondolkodik, hogy a kézilabdacsapatban, vagy más sportágban vezessen-e le.

Süli József

– Úgy tapasztaljuk, már visszafordíthatatlanul eldőlt, hogy a Pick Szegednél befejezi a kézilabdát. Mi a jövőre vonatkozó elképzelése? – kérdeztük a 184-szeres válogatottól.
– Ez már egy évvel ezelőtt is bekövetkezett volna, ha akkor nem kérnek meg, hogy még egy évet vállaljak. De most már ennyi feladatot nem lehet ellátni büntetlenül. Látja, most is sérült vagyok, s ez így megy már hosszabb ideje. Ami pedig a jövőre vonatkozó elképzelésemet illeti, magam sem tudom, mit is csináljak. Vagy egy kisebb csapatban levezetek, vagy más sportágban próbálok szerencsét.

– Mi dönthet az egyik vagy a másik mellett?

– Erre igazán még nem gondoltam. Most minden idegszálammal arra koncentrálok, hogy a Pickben helytálljak.

– A klubvezetés is kész tényként vette tudomásul, hogy abbahagyja. Ezt bizonyítja, hogy éppen a héten jelentették be, leigazoltak egy román beállóst. Mi a véleménye az utódról?

– Iulian Stamate itt volt próbajátékon. Nagyon jó fizikumú játékos. Van benne fantázia, de senki ne várjon tőle az első pillanattól kezdve már csodákat.

– A román játékos még fiatal, van lehetősége a fejlődésre. Vagy nem így gondolja?

– A beállósnak nagyon összetett a feladata. Nem csupán gólokat kell dobnia, hanem a társakat is helyzetbe kell segíteni, meg kell zavarnia az ellenfél védelmét. Bízom abban, hogy az utódom mindezt nagyszerűen végzi el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában