Helyi sport

2007.04.25. 16:19

Napraforgós hírek

A szegedi 7. T-Com Vivicittá versenyen elért 3. (Farkas Géza és Fekete Szeréna) és 6. (Lukácsi István) helyezések mellett jól szerepeltek a gyálaréti-szegedi „napraforgók" Kecskeméten is, ahol a félmaraton 21 km-es távját küzdötték le.

A szegedi 7. T-Com Vivicittá versenyen elért 3. (Farkas Géza és Fekete Szeréna) és 6. (Lukácsi István) helyezések mellett jól szerepeltek a gyálaréti-szegedi „napraforgók" Kecskeméten is, ahol a félmaraton 21 km-es távját küzdötték le. Itt az abszolút versenyben Répássy Ferenc 3. lett, korosztályában Sugár Anna és Molnár Mihály nem talált legyőzőre. A májusi Békéscsaba–Arad–Békéscsaba 197 km-es szupermaratonra készülő Szabó Géza 2. lett korcsoportjában, míg Jankó István az 5., Mazák Gabriella a 6., Almási Tünde a 8. helyen végzett.

Az utcai futóversenyekre való önköltséges autóbuszos utazás szabad férőhelyeinek hasznosítására a Napraforgó Futóklub várja azok jelentkezését, akik futni, vagy „csak" kirándulni szeretnének július végén Erdélyben, augusztusban a Vajdaságban, vagy a Bakonyban. Az utazásokról részletes tájékoztató Lévai Imrétől kérhető a 06-30/255-3526-as telefonszámon, de a [email protected] e-mail címre érkezett levelekre is válaszolnak.

Szombaton rendezi hagyományos utcai futóversenyét a Napraforgó Futóklub Gyálaréten, a Borostyán birtokon. A 100-150 méteres ovimaraton, az 1 kilométeres együttfutás, a 3 km-es gyálai kör és a 10 km-es (Délikert városrész) versenytáv közül választhatnak az indulók. Utóbbit 3+7 km-es megosztásban, párban is teljesíthetik a vállalkozó kedvűek. A versenyről részletesebb információk találhatók a www.nafuklu.hu honlapon, valamint telefonon (06-30/255- 3526) is kérhető felvilágosítás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában