Helyi sport

2007.05.08. 16:19

Szecsei és Gera triplája

A magyarországi Wado-ryu Karateszövetség Budapesten, az újpalotai Hartyán közi általános iskolában rendezte meg a gyermek- és utánpótlás-bajnokságát.

A magyarországi Wado-ryu Karateszövetség Budapesten, az újpalotai Hartyán közi általános iskolában rendezte meg a gyermek- és utánpótlás-bajnokságát. A viadalon a szegedi Virtus Wado-Ryu KE sportolói tizenkilenc arany-, tíz ezüst- és tizennégy bronzérmet szereztek, ezzel a klub az összesített pontverseny élén zárt. Külön kiemelendő a Tisza-parti csapatból Szecsei Valter és Gera Dávid: mindketten három számban (kata, kumite, csapatkata) is elsők lettek.

Eredmények

A szegedi Virtus KSE versenyzőinek eredményei, aranyérmesek: Szecsei Valter (kata, kumite és csapatkata), Gera Dávid (kata, kumite és csapatkata), Bakró Zsolt (kata és kumite), Bali Adrienn (kata), Fábrik Dávid (kumite), Farkas Tamás (kumite), Gulicska Gergő (kata és csapatkata), Holczer Márton (kata), Kanász Péter (kumite, csapatkata), Koródi Csaba (kata, csapatkata), Vozár Ferenc (kumite). Ezüstérmesek: Bali Zoltán (kumite), Csúri Szabolcs (kata), Gyuris Csaba (kumite), Holczer M. (csapatkata), Kanász P. (kata), Papdi-Pál Soma (csapatkata), Vozár F. (kata és csapatkata), Szabó Norbert (kata), Koczán Gergő (kumite). Bronzérmesek: Bali Z. (csapatkata), Bali A. (kumite), Csúri Sz. (csapatkata), Farkas T. (kata és csapatkata), Gyulánszki Dávid (kumite és csapatkata), Gyuris Balázs (kumite), Koródi Cs. (kumite), Marjanovic Igor Alex (kumite), Pörnye Levente (kata és kumite), Nagy Gergely (kumite), Szabó N. (kumite).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában