Helyi sport

2007.07.10. 16:19

Török Sándorra emlékeznek Vásárhelyen

A Hódmezővásárhelyi VSC és a Török Sándor Baráti Kör (egykori játékosai hívták életre) szervezésében emléket állítanak a város úszó- és vízilabdasportjában meghatározó szerepet játszott testnevelőnek, edzőnek.

A Hódmezővásárhelyi VSC és a [namelink name="Török Sándor"] Baráti Kör (egykori játékosai hívták életre) szervezésében emléket állítanak a város úszó- és vízilabdasportjában meghatározó szerepet játszott testnevelőnek, edzőnek. A fedett uszoda előcsarnokában kialakítandó kiállítás a „A vásárhelyi vízilabdasport emlékei" nevet viseli és [namelink name="Török Sándor"] hagyatékából (serlegek, érmek, oklevelek, dokumentumok, zászlók, dedikált labdák) állítják össze.

A szombaton 11 órakor kezdődő megnyitó, esemény fővédnöke [namelink name="Lázár János"] polgármester, de jelen lesz az eseményen Gyarmati Dezső és Kárpáti György olimpiai bajnok vízilabdás, [namelink name="Kásás Zoltán"], a HVSC vezetőedzője és [namelink name="Tímár László"] klubelnök is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában