Helyi sport

2007.08.30. 16:19

Gólgazdag meccsek Legenda-Lajcsi-kupán

A második fordulóval folytatódott a Legenda-Lajcsi-kupa megyei nagypályás labdarúgótorna. Ezen a játéknapon nem volt olyan csapat, amelyik ne szerzett volna gólt.

A második fordulóval folytatódott a Legenda-Lajcsi-kupa megyei nagypályás labdarúgótorna. Ezen a játéknapon nem volt olyan csapat, amelyik ne szerzett volna gólt. Az élen álló szegedi Gulyás Csárda rögtön egy hatost rámolt be az Ásotthalomnak, míg ötig jutott a Komlósi Baktó, négyszer pedig a Mártély és a Maroslele zörgette meg a hálót.


Legenda-találatok

Eredmények, Legend-Lajcsi-kupa, 2. forduló: Ópusztaszer–Mártély 2–4, gólszerzők: Kiss I., Csókási, ill. Kiss L. 3, Zsadányi. Maroslele–Balotaszállás 4–2, g.: Árva Z. 3, Gémes, ill. Mozgai, Csordás. Gulyás Csárda Szeged–Ásotthalom 6–1, g.: Holló J. 4, Holló R., Bíró Gy., ill. Kothencz L. Sándorfalva II.–Csengele 3–1, g.: Péter Z., Kiss Sz., Sebők G., ill. Wenner B. Komlósi Baktó–Ferencszállás 5–2, g.: Szekeres P. 2, Szép, Grund, Pataki G., ill. Karsai, Dancsi. A bajnokság állása: 1. Gulyás Csárda Szeged 6, 2. Sándorfalva II. 4, 3. Komlósi Baktó 3 (5–2), 4. Maroslele 3 (6–5), 5. Csengele 3 (4–5), 6. Mártély 3 (45), 7. Balotaszállás 2 (3–5), 8. Ferencszállás 2 (4–7), 9. Ópusztaszer 1, 10. Ásotthalom 0 ponttal. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában