Helyi sport

2007.08.28. 16:19

Kiválóan szerepeltek a szegediek a Balaton-kupán

Negyvenegyedik alkalommal rendezték meg Siófokon a Beszédes általános iskola csarnokában a Balaton-kupa nemzetközi cselgáncsversenyt. A Szegedi Judo SE népes küldöttséggel, és ami lényeg, rendkívül eredményesen képviselte magát.

Külön kiemelendő a még serdülő Füzesi Alexandra, aki három korosztályban is dobogón végzett. A saját mezőnyében első, az ifiknél harmadik, a junioroknál pedig második lett az 57 kg-os súlycsoportban.
Rajta kívül még aranyérmet szerzett a hagyományos felkészülési versenyen Bürgés Milán, Szabó Csaba, Füle Ádám, Kovács Bence és Balogh Attila. Érdekes, hogy a rutinos, többszörös bajnok Szabó Csaba saját súlyában első lett, míg a nyílt, úgynevezett open kategóriában – amely súlycsoport nélküli volt – harmadik.

Dobogósok:

Balaton-kupa, Siófok, a Szegedi Judo SE versenyzőinek dobogós eredményei. Felnőttek, 73 kg: 3. Dobó Áron, 81 kg: 1. Bürgés Milán, +100 kg: 1. Szabó Csaba. Open: 3. Szabó Cs. Juniorok, 73 kg: 3. Dobó Á., 57 kg: 2. Füzesi Alexandra. Ifik, 50 kg: 1. Füle Ádám, 57 kg: 3. Füzesi A. Serdülők, 55 kg: 1. Kovács Bence, 55 kg: 2. Kiss Marco, 66 kg: 1. Balogh Attila, 57 kg: 1. Füzesi A. Edző: Bürgés Mihály, Neu László, támogatók: Jánoska Gábor, [namelink name="Sándor Csaba"], Márkus Balázs.
A klub várja hatéves kortól fiúk és lányok jelentkezését, akik kedvet éreznek a cselgáncs iránt. Az edzések ideje: hétfőtől csütörtökig 17.30-tól 19.30-ig, helye: Szeged, Kálvária sgt. 85–87., edzők: Neu László, Bürgés Mihály, érdeklődni a 06-70-3328-249-es számon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában