Helyi sport

2007.11.30. 14:46

Janics, Vajda és a többi kenus úszóedzése

Nem kedvelik, ám ha szenvedve is, de becsülettel, a maximumra törekedve úsztak egy órát a Démász-Szegedi VE versenyzői. Vécsi Viktor kenus csapata a kajakos Janics Natasával kiegészülve heti háromszor látogatja az újszegedi sportuszodát, ottjártunkkor a többség közel négy kilométert teljesített.

Alapoznak a Szegedi VE kajakosai és kenusai. A zimankós időben úsznak, futnak, kondiznak. Szenvednek. Nem szeretik ezt az időszakot , de csinálják.

Nincs kegyelem [namelink name="Vécsi Viktor"] csapatánál. Gyűlnek a kilométerek karban és lábban egyaránt. Egy olyan edzést választottunk kíváncsiskodásunk tárgyának, amiről tudtuk: sokuknak nincs ínyére. Ez az úszás volt.

A Vécsi-tanítványok – [namelink name="Janics Natasa"], [namelink name="Vajda Attila"], [namelink name="Fürdök Gábor"], [namelink name="Joób Márton"], [namelink name="Horváth Gábor"], Makai Tibor – heti háromszor teszik tiszteletüket az újszegedi sportuszodában, ahol az övék az ötös és a hatos pálya.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a Délmagyarországban és a Délvilágban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában