Helyi sport

2008.04.24. 23:09

Bravúrra készül a Hungerit a Domino ellen

Az egyik fél nyolcadik pontjáig tartó női vízilabda OB I elődöntőjében a 4–2-es hátránya kiegyenlítéséért ugrik a ligeti uszoda vizébe a Hungerit MetalCom Szentes a címvédő Domino-Honvéd ellen.

Munkatársunktól

A középszakasz mindkét találkozóján a bajnok Domino könnyedén győzte le a Szentest: a Kurca partján 15–5-re, a Kőér utcában 12–6-ra nyert a Honvéd. Az egyik fél nyolcadik pontjáig tartó elődöntőt 4–0-val kezdték a fővárosiak, akik valószínűleg azt gondolták, játszanak még két meccset Szremkóék ellen, és máris ott vannak a fináléban. Nem így történt, mert Kotováék hatalmas meglepetésre Pesten 12–10-re elpáholták Tomaskovicsékat. Ha a mai, hazai találkozón is nyernének, 4–4-re egyenlítenének.

– A hat állandó válogatottal és két kerettaggal felálló Honvéd jobb csapat nálunk, de mint a múltkori példa is mutatja, nem legyőzhetetlen – jelentette ki dr. Tóth Gyula, a Szentes mesteredzője. – Annyit ígérhetek, hogy minden tőlünk telhetőt elkövetünk a győzelemért. Ehhez várjuk szurkolóink segítségét.

A lányok tegnap két edzésen vettek részt, délután megnézték a fiúk Pécs elleni meccsét, majd eleget téve egy kedves meghívásnak, a vásárhelyi Bagolyvárban közös vacsorán vettek részt.