Helyi sport

2008.04.17. 21:41

Még nem ünnepelnek a tekések

Az egész bajnokságban nem voltak olyan óvatosak a Ferroép-Szeged férfi tekései, mint amilyenek most, az utolsó forduló előtt.

Munkatársunktól

Bár már csak egyetlen győzelem választja el őket attól, hogy újra – egy év megszakítás után –, összességében pedig hetedszer a szuperliga bajnokai legyenek, ám tudják: a szombati ellenfelet (kezdés: 14 óra, újszegedi teke- és bowlingcentrum), a BKV Előrét nem szabad előre leírni. Így aztán – hiába esélyesebb a szegedi gárda, és elég lenne elég egyszerűen csak nyerni – a fővárosi rivális elleni mérkőzést sem tekintik lefutottnak.

Ha a két gárda közeli múltját nézzük, feltűnik, hogy Szegeden mennyivel gyengébben teljesítenek a BKV-sok, mint saját pályájukon. Hiszen a Sport utcai tekecsarnokban tavaly 5:3-ra megverték a Ferroépet, előtte viszont Szegeden 8:0-ra kikaptak. A mostani sorozatban már nem hibázott idegenben a szegedi alakulat, hiszen 6,5:1,5-re győzött.

Szóval a szegediek még nem ünnepelnek, sokkal inkább az előttük álló feladatra, a BKV Előre legyőzésére koncentrálnak. A mulatsággal majd ráérnek foglalkozni a szombati meccs után.

Ezek is érdekelhetik